Pride 2016

Viktig information!

Det har kommit till vår kännedom att personer som inte representerar Karlskrona Pride har ringt runt till företag i Karlskrona och uppgett sig för att representera Pridefestivalen. Man ska bl.a. ha utlovat exponering under Pridefestivalen i utbyte mot sponsring. Det ska även ha skett insamlingar till förmån för festivalen.

Vi beklagar verkligen det inträffade och vill med denna dementin vara tydliga med följande:
Karlskrona Pridefestival arrangeras av den ideella föreningen ”Karlskrona Pride”. Föreningen Karlskrona Pride representeras av vår styrelse och inga andra. Vilka som ingår i styrelsen kan du läsa på http://karlskronapride.org/om/.
Om ni blivit kontaktade av någon för att diskutera samarbete under festivalen som inte ingår i vår styrelse ber vi er kontakta oss på info@karlskronapride.org eller ringa vår ordförande Sophia Ahlin på 0709-842433.
Vi vill så klart försöka rätta till det inträffade och kompensera dessa företag i den mån vi kan.
Tyvärr har det inträffade uppmärksammats för sent och för oss innebär detta att stor del av planerad sponsring inte kommer nå vår förening.
Tyvärr riskerar vi därför att dra ner på omfattningen av arrangemanget. Vi jobbar just nu intensivt med att lösa detta och återkommer igen med mer info om hur detta kommer påverka festivalen.
All kärlek till er om ni vill dela detta inlägg så att vi kan förhindra skadan så mycket som möjligt.